Academics

Seoul Science High School

Home Academics Student Research

Student Research

Self-directed Research Programs

Independent Research: Students perform their own scientific research, individually or in pairs, posing a research question, conducting experiments and reporting the process and result in the form of a journal article.

Research and Education (R&E): Students visit laboratories in major universities and research institutions on a regular basis, to take part in the ongoing research projects and collaborate with the professors and graduate students.

On-site Research

Field Research: Students acquire scientific knowledge by observing and surveying natural phenomena and by examining specimens.

Overseas Field Trip: Students visit major universities and research institutions in the U.S., meet the researchers and experience highly advanced research facilities, which help students to broaden their perspective and plan for their future.

GMU Special Lecture Program: Through the cooperation with George Maison University, we invite experts from overseas as a guest lecturer and project adviser for our student to experience up-to-date research fields of science and technology.

Graduation Thesis

Students are required to write a thesis based on the scientific research of their own.

Exchange Programs with Overseas Institutions

We promote mutual cooperation with fellow schools for gifted education.

Students participate in one-week exchange programs with Beijing No. 4 School in China, NUS High School for Math and Science in Singapore, and Mahidol Wittayanusorn School in Thailand.