Home About SSHS Principal's Message

Principal's Message

Seoul Science High School nurtures creative talents who will contribute to the world.

Seoul Science High School was established in 1989 to cultivate scientific talents that lead our country, and it was converted into a gifted school in 2009. Over the past 35 years since its establishment, the school has produced approximately 4,500 outstanding science and technology talents who play a central role in the development of the nation and the advancement of humanity.

Seoul Science High School is a place where passionate teachers and creative students keep learning to develop themselves. It is the school where students aspire to get into the most, and it is the cradle of advanced science education where each gifted student discovers their aptitude and explores their career paths.

The faculty members are committed to nurturing talents with the highest teaching skills and research guidance capabilities, so that students can contribute to society with creativity, challenging spirit and cooperative leadership. We expect graduates of Seoul Science High School to grow into confident leaders who not only pursue personal goals but also benefit our society.

Now, our vision is directed towards the future and the wider world. We aim to exceed not just as with being recognized as the top gifted school, but as a school that provides excellent education for math and science talents. We also hope to be a leading school in creative and innovative education in the world.

Thank you.

March 2024
Tae-il Kim