Academics

Seoul Science High School

Home Academics Special Lecture

Special Lecture

• We conduct special lectures for systematic and professional career guidance for nurturing talented students of international mathematics and science.
  • Students can establish their dreams through meeting with respectful scientists, and explore opportunities to explore scientists' perspectives and ways of communication.
  • Students can develop Imagination through various special lectures including humanities and arts based on math and scientific creativity, and human emotion.